Landschapsbeheer Flevoland

 

Bevers tellen

Bevers tellen

Vanavond en morgenavond wordt weer gepost bij de burcht om het aantal bevers te bepalen dat uit een burcht komt. Meld je aan en je krijgt een telpost aangewezen. 

Op vrijdag 21 juli vindt de telling plaats in het Natuurpark Lelystad. Mensen die nog nooit geteld hebben wordt aangeraden met deze telling mee te doen. Een goede kans om het te leren van een ervaren teller. Start om 20.00 uur op P-terrein van het Natuurpark Lelystad.

Op zaterdag 22 juli zal bij de andere burchten gepost worden. Deze liggen in de driehoek Lelystad-Almere-Zeewolde.

Telling duurt van 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. 

Mocht je een burcht willen tellen, meld je dan aan bij Jeroen Reinhold (Reinhold@landschapsbeheer.net en hij geeft aan welke burcht je kunt gaan tellen.

Komende agendapunten
  Lelystad - Kwelstrook Batavia Lelystad - Kwelstrook Batavia 5 augustus 2017 In Lelystad bij Bataviastad langs de Houtribweg ligt een bijzondere natuurstrook. We werken elke 1e zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur. Helpt u mee? We ... Lelystad - Kwelstrook Batavia   Van Veldhuizenbos Van Veldhuizenbos 8 augustus 2017 In Dronten is begin 2016 een groep bewoners gestart met natuurbeheer in het Van Veldhuizenbos. Deze groene vrijwilligers gaan aanvullende, kleinschalige werkzaamheden uitvoeren ... Van Veldhuizenbos

Datum
Vrijdag 21 juli 2017 - 22 juli 2017

Locatie
verschillende plaatsen Lelystad-Almere-Zeewolde

Informatie en aanmelden voor de bevertelling bij Jeroen Reinhold (tel:) 0320-294932, (mail:) reinhold@landschapsbeheer.net

Lees hier meer over ons werk voor bevers in Flevoland.