Landschapsbeheer Flevoland

 

Bevers tellen

Bevers tellen

Vanavond en morgenavond wordt weer gepost bij de burcht om het aantal bevers te bepalen dat uit een burcht komt. Meld je aan en je krijgt een telpost aangewezen. 

Op vrijdag 21 juli vindt de telling plaats in het Natuurpark Lelystad. Mensen die nog nooit geteld hebben wordt aangeraden met deze telling mee te doen. Een goede kans om het te leren van een ervaren teller. Start om 20.00 uur op P-terrein van het Natuurpark Lelystad.

Op zaterdag 22 juli zal bij de andere burchten gepost worden. Deze liggen in de driehoek Lelystad-Almere-Zeewolde.

Telling duurt van 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. 

Mocht je een burcht willen tellen, meld je dan aan bij Jeroen Reinhold (Reinhold@landschapsbeheer.net en hij geeft aan welke burcht je kunt gaan tellen.

Komende agendapunten
  Vleermuisexcursie Vleermuisexcursie 22 september 2017 Gaat u mee in het Bultpark vleermuizen spotten? Om 20.30 uur start de wandeling. Vanaf 20.00 uur bent u welkom voor een kop koffie/thee in de Ruiltuin achter de school aan de ... Vleermuisexcursie   Zeisbrigade op Schokland Zeisbrigade op Schokland 28 september 2017 In Flevoland is sinds vorig jaar de zeisbrigade actief. Eigenaren van veldjes, boomgaarden of andere groenstroken kunnen deze zeisbrigade benaderen om (gratis) ... Zeisbrigade op Schokland

Datum
Vrijdag 21 juli 2017 - 22 juli 2017

Locatie
verschillende plaatsen Lelystad-Almere-Zeewolde

Informatie en aanmelden voor de bevertelling bij Jeroen Reinhold (tel:) 0320-294932, (mail:) reinhold@landschapsbeheer.net

Lees hier meer over ons werk voor bevers in Flevoland.