Landschapsbeheer Flevoland

 

NL kampioenschap Maaien met de zeis

NL kampioenschap Maaien met de zeis

Maaikampioenschap

Op 26 augustus tijdens de Boer’n dag in Elspeet in Gelderland, gaan 15 dames- en herenteams weer strijden om de nationale titel ‘kampioen maaien met de zeis’.

Om 13.00 uur barst onder veel belangstelling van het publiek de strijd los, met als afsluiting om 15.30 uur de spannende finale om de eer én de gouden strekel. Er doen een twaalftal provinciale teams mee en enkele teams die op de dag zelf ter plekke zijn samengesteld uit ervaren maaiers. Klik hier voor meer informatie. 

Er wordt een Flevolands dames- en herenteam samengesteld. Informatie bij Lodewijk van Kemenade (0320) 294936 of kemenade@landschapsbeheer.net.

Komende agendapunten
  Biddinghuizen - Eiland/dorpsbos Biddinghuizen - Eiland/dorpsbos 19 oktober 2017 Natuurlijk, kleinschalig beheer op het natuureiland en in het dorpsbos. Vandaag halen we de opslag weg in de bosrand. Komt u ook helpen tussen 13.00 en 16.00u? Biddinghuizen - Eiland/dorpsbos   Groene vrijwilligers Vroege Vogelbos Groene vrijwilligers Vroege Vogelbos 20 oktober 2017 In Almere is een groep bewoners actief met natuurbeheer in het Vroege Vogelbos. Deze groene vrijwilligers gaan kleinschalige werkzaamheden uitvoeren om de natuurwaarde van het ... Groene vrijwilligers Vroege Vogelbos

Datum
Zaterdag 26 augustus 2017

Locatie
Elspeet