Landschapsbeheer Flevoland

 

NL kampioenschap Maaien met de zeis

NL kampioenschap Maaien met de zeis

Maaikampioenschap

Op 26 augustus tijdens de Boer’n dag in Elspeet in Gelderland, gaan 15 dames- en herenteams weer strijden om de nationale titel ‘kampioen maaien met de zeis’.

Om 12.00 uur barst onder veel belangstelling van het publiek de strijd los, met als afsluiting om 14.30 uur de spannende finale om de eer én de gouden strekel. Er doen een twaalftal provinciale teams mee en enkele teams die op de dag zelf ter plekke zijn samengesteld uit ervaren maaiers. Klik hier voor meer informatie. 

Er wordt een Flevolands dames- en herenteam samengesteld. Informatie bij Lodewijk van Kemenade (0320) 294936 of kemenade@landschapsbeheer.net.

Komende agendapunten
  Lelystad - Kwelstrook Batavia Lelystad - Kwelstrook Batavia 2 september 2017 In Lelystad bij Bataviastad langs de Houtribweg ligt een bijzondere natuurstrook. We werken elke 1e zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur. Helpt u mee? We ... Lelystad - Kwelstrook Batavia   Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark 2 september 2017 Tussen de woonwijk Oostrandpark en de Lage Vaart ligt een klein graslandje met een poel, picknickbank  en een grote knotwilg. Een veldje waar bewoners zich bezighouden met ... Lelystad - Orchideeënveld Oostrandpark

Datum
Zaterdag 26 augustus 2017

Locatie
Elspeet