Landschapsbeheer Flevoland

 

Van Veldhuizenbos Dronten

Van Veldhuizenbos Dronten

In Dronten is begin 2016 een groep bewoners gestart met natuurbeheer in het Van Veldhuizenbos. Deze groene vrijwilligers gaan aanvullende, kleinschalige werkzaamheden uitvoeren om de natuurwaarde van het bos te verhogen. Het reguliere beheer van het bos wordt door de gemeente uitgevoerd.

Landschapsbeheer Flevoland ondersteunt de groep met kennis en gereedschap.

Elke 2e dinsdag van de maand is er een werkdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Komende agendapunten
  Biddinghuizen - Eiland/dorpsbos Biddinghuizen - Eiland/dorpsbos 19 oktober 2017 Natuurlijk, kleinschalig beheer op het natuureiland en in het dorpsbos. Vandaag halen we de opslag weg in de bosrand. Komt u ook helpen tussen 13.00 en 16.00u? Biddinghuizen - Eiland/dorpsbos   Groene vrijwilligers Vroege Vogelbos Groene vrijwilligers Vroege Vogelbos 20 oktober 2017 In Almere is een groep bewoners actief met natuurbeheer in het Vroege Vogelbos. Deze groene vrijwilligers gaan kleinschalige werkzaamheden uitvoeren om de natuurwaarde van het ... Groene vrijwilligers Vroege Vogelbos

Datum
Dinsdag 12 september 2017

Locatie
Verzamelen kruising fietspaden Dronterpad/Dorpsbospad Dronten

Buurtbewoners die hun steentje willen bijdragen aan een natuurlijk beheer van dit bos kunnen zich aanmelden bij Jan Nagel nagel@landschapsbeheer.net of 0320-294939.