Landschapsbeheer Flevoland

 

Van Veldhuizenbos Dronten

Van Veldhuizenbos Dronten

In Dronten is begin 2016 een groep bewoners gestart met natuurbeheer in het Van Veldhuizenbos. Deze groene vrijwilligers gaan aanvullende, kleinschalige werkzaamheden uitvoeren om de natuurwaarde van het bos te verhogen. Het reguliere beheer van het bos wordt door de gemeente uitgevoerd.

Landschapsbeheer Flevoland ondersteunt de groep met kennis en gereedschap.

Elke 2e dinsdag van de maand is er een werkdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Komende agendapunten
  NL kampioenschap Maaien met de zeis NL kampioenschap Maaien met de zeis 26 augustus 2017 Maaikampioenschap Op 26 augustus tijdens de Boer’n dag in Elspeet in Gelderland, gaan 15 dames- en herenteams weer strijden om de nationale titel ‘kampioen maaien met ... NL kampioenschap Maaien met de zeis   Lelystad - Kwelstrook Batavia Lelystad - Kwelstrook Batavia 2 september 2017 In Lelystad bij Bataviastad langs de Houtribweg ligt een bijzondere natuurstrook. We werken elke 1e zaterdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur. Helpt u mee? We ... Lelystad - Kwelstrook Batavia

Datum
Dinsdag 12 september 2017

Locatie
Verzamelen kruising fietspaden Dronterpad/Dorpsbospad Dronten

Buurtbewoners die hun steentje willen bijdragen aan een natuurlijk beheer van dit bos kunnen zich aanmelden bij Jan Nagel nagel@landschapsbeheer.net of 0320-294939.