Landschapsbeheer Flevoland

 

Week van het Landschap

Week van het Landschap

Week van het Landschap 2017  – Ontdek het landschap en de natuur dichtbij huis

Van 14 t/m 29 oktober is het in heel Nederland de Week van het Landschap. Vijftien dagen boordevol activiteiten voor jong en oud in het landschap om de natuur dichtbij huis te beleven. Landschapsbeheer Flevoland laat ook graag zien hoe mooi en divers die natuur in Flevoland is door allerlei activiteiten te organiseren. Help eens mee met een groep groene vrijwilligers of kom een ochtend maaien met de zeisbrigade. Liever zelf op pad? Ga er dan op uit met één van de wandelroutes van Op de Kuierlatten- of wandel of fiets langs een Foodwalk en ontdek het landschap dichtbij huis. 

Week van het Landschap met ook allerlei activiteiten in Flevoland.

  • Zaterdag 14 oktober Vrijwilligersdag Landschapsbeheer Flevoland
     
  • Maandag 16 oktober: Natuurlijk, kleinschalig beheer in het dorpsbos van Swifterbant. We werken van 13.00 tot 16.00 uur. Helpt u mee?
     
  • Donderdag 19 oktober: Groene vrijwilligers zijn 's middags in actie op het natuureiland en in het dorpsbos in Biddinghuizen. Zij kunnen een extra helpende hand prima gebruiken.
     
  • Vrijdag 20 oktober: Groene vrijwilligers voeren van 18-20.00u kleinschalig beheerwerk uit in het Vroege Vogelbos in Almere.
Komende agendapunten
  Zeisbrigade op Schokland Zeisbrigade op Schokland 28 september 2017 In Flevoland is sinds vorig jaar de zeisbrigade actief. Eigenaren van veldjes, boomgaarden of andere groenstroken kunnen deze zeisbrigade benaderen om (gratis) ... Zeisbrigade op Schokland   Zeisbrigade Zeisbrigade 30 september 2017 Deze zaterdag gaan we maaien bij VINDplaatsZenit in Almere Buiten. Een archeologische opgravingsplek, waar buurt- moestuinen, schooltuinen en een voedselbos. Bovendien is er ... Zeisbrigade

Datum
Zaterdag 14 oktober 2017 - 29 oktober 2017

Locatie

Via de link bij de verschillende activiteiten krijgt u meer informatie over exacte tijden, locatie en hoe u zich kunt opgeven.